Rabljena vozila Volkswagen

Rabljena vozila Volkswagen

Rabljena vozila Volkswagen so v Sloveniji nedvomno pogosta izbira kupcev. V Avtotehniki Celje prav zato iz dneva v dan skrbijo, da imajo pestro zalogo rabljenih vozil Volkswagen in s tem poskrbimo za široko ponudbo.

Kultna modela, kot sta golf in passat se vedno nahajata v naši ponudbi rabljenih vozil Volkswagen. Trenutno imate večjo izbiro pri passatih, kjer lahko izbirate med različnimi letniki avtomobila, tipom motorja (bencin / dizel, moč motorja). Passata tako naj večkrat najdemo v različici 1.6 ali 2.0 motorja.

Da bo izbira rabljenega vozila Volkswagen potekala gladko bodo za to poskrbeli prodajni svetovalci v njihovem salonu. Prav oni so tisi, ki vam bodo ponudili vse informacije o rabljenem avtomobilu in pomagali pri odločitvi. Vsekakor vam svetujemo, da rabljeno vozilo Volkswagen izberete glede na svoje želje in vsakodnevne potrebe po avtomobilu.

Ne pozabite, da so prav vsa rabljena vozila Volkswagen testirana po 103. točkah kontrole, ki jo s pomočjo modernih orodji izvedejo naši izkušeni mehaniki. S tem se prepričajo, da je rabljeno vozilo v odličnem stanju in odkrijejo morebitne skrite napake.

Ker so v kakovost rabljenih vozil Volkswagen tako prepričani, vam ob nakupu rabljenega avtomobila skoraj vedno pripišejo tudi 12 mesečno garancijo. To lahko uveljavljate v kolikor bi na avtomobilu bile napake, ki jih ni mogoče zaznati.

Vabimo vas, da nas obiščete v našem salonu in se prepričate o široki ponudbi.

Rabljena vozila Volkswagen
54321
(0 votes. Average 0 of 5)
Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *