Rabljena vozila Slovenija

Rabljena vozila Slovenija so odlična izbira za vse, ki iščete zanesljive avtomobile za vaš denar. Ne glede na to, da imamo v Sloveniji na voljo široko izbiro rabljenih vozil, pa mora biti pri nakupu zelo previdni. Znano je namreč dejstvo, da rabljena vozila Slovenija veljajo, da imajo v več ko 60% prevertene kilometre. Prav to je eden izmed podatkov, ki je zelo zastrahujoč.

Znano je namreč, da imajo v državah, kot je Belgija to številko pod 0.3%. Do takšnih nizkih številk so prišli predvsem z načrtnim in sistematičnim delom. Rabljena vozila Slovenija popišejo zgolj nekateri uradni servisi. Med tem, ko je v državi kot je Belgija potrebno ob vsaki zamenjavi nadomestnega dela popisati celoten avtomobil.

Če tako naprimer na rabljenem vozilu VW zamenja mehanik žarnico, mora v računalnik vnesti vse podatke o avtomobilu. Med te podatke tako spada tudi kilometrina. Poceni rabljeni avtomobili si tako v Sloveniji največkrat znak prevare.

Predlagamo vam, da si pred nakupom svojega rabljenega avtomobila dobro posvetujete na našem portalu, na kaj vse je pri rabljenem vozilu potrebno biti previden, da se izogneš najpogostejšim napakam, pri nakupu rabljenega avtomobila!

rabljena vozila Slovenija