Rabljena vozila Renault Senic

Rabljena vozila Renault Senic

Rabljena vozila Renault Senic so odlična izbira za vse ljudi, ki si želite prostoren in udoben avtomobil. Večnamensko vozilo Francoskega proizvajalca Renault. Kot evropski avto leta je leta 1997 prijel prestižno nagrado.

Rabljeno vozilo Renault Senic lahko dobite od letnika 1996 dalje, saj se je takrat začela proizvodnja tega avtomobila.

Rabljena vozila Renault Senic prve generacije

Senic prve generacije je tisti, ki je prijel tudi nagrado za evropski avto leta. Koncept avtomobila, ki se je razvil pod nadzorom Anne Asenisio, ki je bila vodja dizajna v Renaultu je za tisti čas poskrbel za pravi “boom” v avtomobilski industriji. Čeprav je bil mehansko Senic identičen Meganu, pa je je bil senic večnamensko vozilo, ki je razpolagalo z veliko več prostora, kot Megan.

Rabljena vozila Renault Senic druge generacije

Senic druge generacije je bil v izdelavi od leta 2003 do leta 2009. Ker so pri Renaultu želeli narediti družinski avtomobil, za družine, ki štejejo veliko otrok, so predstavili avtomobil, ki ima na voljo kar 7 sedežev. Nova podoba se je tako pri prvi verziji avtomobila druge generacije bistveno spremenila od prve generacije in tako poskrbela za preskok.

Rabljena vozila Renault Senic tretje generacije

Vozilo tretje generacije je bili v prodaji od leta 2009 do leta 2016. Novost tega modela je nova verzija Grand Scenic. Ta verzija je imela drugačen izgled kot klasična verzija, a je še vedno zelo priljubljena med ljubitelji Renaultovih avtomobilov. Na voljo je bil tudi model Facelift, ki so ga izdali leta 2013

Rabljena vozila Renault Senic četrte generacije

Četrta generacija avtomobila je bila predstavljena leta 2016 v Genevi na moto showu. Napredek v dizajnu je viden, malenkost večja notranjost in dodelani detajli v notranjosti. Izbirate ga lahko med šestimi različnimi tipi dizelskega motorja in dvema tipoma bencinskega motorja.

Rabljena vozila Renault Senic so na trgu prisotna že nekaj časa, zato smo prepričani, da boste ob nakupu imeli dovolj izbire.

54321
(1 vote. Average 5 of 5)