Rabljena vozila renault megan

Rabljena vozila Renault Megan

Rabljena vozila renault Megan so zanimiva izbira za vse, ki iščete rabljen avtomobil. Rabljena vozila renault megan so tako znana po nizki porabi. Glede na podatke proizvajalca je najnižja poraba samo 3.7 l / 100 Km v kombiniranem ciklu motorja energy dCi 90.

Veliko in pestro izbiro rabljenih avtomobilov Renault Megan lahko najdete v podjetju Avtotehnika Celje, kjer imajo vedno na zalogi različne letnike, barve in izvedbe omenjenega avtomobila.

Da pa bo vaša izbira rabljenega vozila Renault Megan toliko lažja, so v Avtotehniki Celje poskrbeli za kar dve stvari.

Ugodno financiranje rabljenega vozila Renault Megan

Za ugodno financiranje rabljenega vozila Renault Megan, bodo poskrbeli kar v podjetju. Za vas so pripravili ugodne ponudbe financiranja z ugodno obrestno mero in vam s tem zagotovili, da boste vaš avtomobil odpeljali brez urejanja papirjev na bankah.

12 mesečna garancija na rabljena vozila Renault Megan

12 mesečna garancija na rabljena vozila Renault Megan je zgolj še ena prednost, ki jo omenjeno podjetje ponuja. S počjo predhodnega testiranja vašega rabljenega avtomobila, ki so ga izvedli po 103. točkah kontrole na njihovem uradnem servisu so se tako prepričali, da je avtomobil v odličnem stanju. Prav zato vam ob nakupu pripada tudi ta izjemna garancija.

Obiščite salon in se o ugodnem financiranju in 12 mesečni garanciji prepričajte tudi sami!

54321
(1 vote. Average 4 of 5)