Rabljena vozila nissan qashqai

Rabljena vozila nissan qashqai

Rabljena vozila nissan qashqai lahko izbirate v  salonu rabljenih avtomobilov v Celju. Trenutno imajo na zalogi kar 5 različnih modelov rabljenih vozil nissan qashqai. Od 1.6 V motorja do 2.5 dCi motorja. Prav tako se razlikuje oprema v vsakem rabljenem vozilu nissan qashqai, zato vas vabimo, da nas obiščete in se prepričate o široki ponudbi vozil, ki jo nudimo.

Prodajni svetovalci vam bodo pomagali pri izbiri rabljenega avtomobila in poskrbeli, da boste odpeljali najboljšega za vas. Pri tem vam bodo podali zgodovino avtomobila in pokazali rezultate testa, ki smo ga predhodno opravili. Vozilo testirajo po 103. Točkah kontrole na uradnem  Renault servisu.

Ker pa smo v naše poznavanje avtomobilov tako zelo prepričani, vam na skoraj vsa rabljena vozila nudimo tudi 12 mesečno garancijo, v primeru, da bi na vozilu bila kakšna skrita napaka, ki je s pomočjo naše moderne tehnologije nismo mogli zaznati.

Ne pozabite pa niti na ugodno financiranje svojega rabljenega vozila nissan qashqai in na odkup vašega starega avtomobila.

Rabljena vozila nissan qashqai
54321
(0 votes. Average 0 of 5)
Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *