Rabljena vozila Hyundai

Rabljena vozila Hyundai

Rabljena vozila Hyundai si lahko ogledate v avtohiši v Celju, ki se nahaja na Bežigrajski cesti 13. Vabijo vas, da si ogledate vsa rabljena vozila Hyundai na enem mestu, ter se prepričate o pestri ponudbi rabljenih vozil Hyundai.

Prav vsi rabljeni avtomobili so preverjeni po 103. točkah kontrole, ki jo opravijo naši izkušeni mehaniki na uradnem servisu. S pomočjo moderne tehnologije lahko na vozilu zaznamo morebitne napake, ki jih pred prodajo tudi odpravimo.

12 mesečna garancija na rabljena vozila hyundai

Ker smo v kakovost avtomobila prepričani vam ob nakupu skoraj vsakega rabljenega vozila hyundai nudimo tudi 12 mesečno garancijo, v primeru, da so na rabljenemu avtomobilu »skrite« napake, ki jih ob pregledu ni bilo mogoče zaznati.

Vabimo vas, da se oglasite v našem salonu in se pozanimate o garanciji ter ugodnem financiranju vseh naših rabljenih vozil.

Prav tako pa vas vabimo, da na naši spletni strani preberete še vse ostale vsebine, kot je avto celje, ki je v primerjavi z ostalimi vsebinami napisana malo drugače in ponuja drugačen pogled na avto industrijo.

Rabljena vozila hyundai
54321
(0 votes. Average 0 of 5)
Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *